Williams Care


Zorg Aan Huis

Voor hulp thuis bij de dagelijkse persoonlijke verzorging, zoals wassen, douchen, eten en drinken (ook

READ MOREREAD MORE

Verpleeg huizen

WILLIAMS CARE is ook uw helpende hand in de verpleeg- en verzorgingshuizen, zowel voor de

READ MOREREAD MORE

Terminale Zorg

WILLIAMS CARE ondersteunt en verzorgt ook thuiszorg bij het terminaal ziek zijn. Veel mensen kiezen

READ MOREREAD MORE

KIWA Keurmerk

Voor cliënten is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te

READ MOREREAD MORE

Waarom Williams Care?

– Professioneel Zorgverlener
– Uitstekende referenties
– Zorg met respect en aandacht
– Keurmerk ZZP-er in de thuiszorg
– Zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Referenties

Jullie waren alle drie schatten in deze zorg! Allemaal aardig, lief en zorgzaam. Ook voor de mantelzorger

Na aantal maanden verzorging van terminaal zieke patiënt in 2016

Wij willen je nog een keer heel erg bedanken voor de manier waarop je onze vader zijn laatste dagen hebt verzorgd. Warm, deskundig, geduldig en aandachtig. Met jouw hulp is het gelukt aan mijn vaders wens tegemoet te komen om thuis te blijven. Dat is bijzonder fijn en voor ons een troost.

Verzorging van de laatste dagen van een terminaal zieke patiënt in 2015

Mw Kool-Williams heeft gedurende 1 jaar als mijn vaste Verzorgende op zeer waardevolle manier bijgedragen tot herstel van ernstige invaliditeit. Zij heeft haar functie als Verzorgende tot grote tevredenheid uitgevoerd.

Daarbij gaf zij blijk te beschikken over hoedanigheden welke de mogelijkheid openen tot het bekleden van een hogere functie.

Na 1 jaar als vaste verzorger


WILLIAMS CARE is het verzorgend/verpleegkundig bedrijf van Mildred Williams, die sinds 2006 als zelfstandig zorgprofessional haar diensten aanbiedt.

Over Mij

Mijn hart ligt bij de thuiszorg doordat ik het persoonlijk contact met de cliënt zeer belangrijk vind. Je kunt dan net iets meer aandacht geven dan als  bij de zorginstellingen. De waardering die je van de cliënt krijgt geeft mij dan ook veel voldoening.
Als Verzorgende ben ik aangesloten bij het Keurmerk voor zzp´ers in de Thuiszorg. Door deelname hieraan verplicht ik mijzelf tot het volgen van de jaarlijks vereiste bij- en nascholingen. Meer informatie over het keurmerk en inzage in mijn dossier klik eenvoudig op KIWA.
Daarnaast ben ik aangesloten bij een Klachtencommissie waar, in het uiterste geval bij een ernstig meningsverschil, de cliënt een klacht kan voorleggen. Meer informatie klik op Zorgportaal.
WILLIAMS CARE voldoet hiermee aan de door de overheid gestelde eisen.
Wilt u weten wat WILLIAMS CARE voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben gediplomeerd Verzorgende IG-3  en heb ervaring opgedaan in verscheidene disciplines van de zorg. Van onder andere verpleeghuizen tot verzorgingshuizen, van drugs- en verslaafdenzorg tot de wijkverpleging en van palliatieve terminale zorg tot de thuiszorg.